Sportlov

Vi uppdaterar dåligt, vi vet... Men det finns så mycket annant vi gjort... Och just då har vi tänkt "Det här måste vi skriva om på bloggen!" Men det har det ju inte blivit något av... Men nu är det sportlov, halleluja! Men någon större aktivitet lär det knappast bli... Men i dag, hur som helst, har vi gett oss in på en storstädning av mitt* rum! Mohaha! Det var Erica som fick något ryck där igårkväll... Men, nu ska vi fortsätta! Ikväll eller imorgon kanske lite bilder uppkommer också!


UPPDATERING

Vi suger på att uppdatera.. I alla fall just nu. Men under sportlovet lär (LÄÄR) vi komma igång igen! ;)
Så ni får stå ut med att bloggen ligger lite nere nu under veckan. Men som sagt. Sen blir det uppdatering av, ooh yes!






GRATTIS, HEJ, LYCKA TILL

Nu är Agnes I stugan! Tjohejj!
Nu när Erica är borta, låångt borta i Ååååre kan det roliga börja!  ;) Nejmen, jag måste erkänna att det är Erica som  varit mest aktiv på denna blogg, men I'm aliive!
Det har blivit lite krångel med vårat kommentarsvarande eftersom vi är två som driver bloggen. Ibland har båda svarat på samma kommentar, och vissa kommentarer har blivit utan svar... Vi ska försöka hitta något sätt att åtgäda detta, så håll ut och fortsätt kommentera! Vi blir jätteglada!
Nu till den nuvarande dagen, fredag den trettonde.. Ouuh! ;O Jag har haft otur hela veckan både med det ena och det andra, men just fredag den trettonde klarade jag mig undan utav större skador. ^^
Jag har faktiskt haft en mycket lyckad dag! Eftersom jag fyller år imorgon men samtidigt ska befinna mig i Eriksdalsbadet och tävla större delen av dagen så hade vi lite tårtfirande och presentöppning ikväll istället.
Tack alla för alla fina presenter!<3

Så då, eftersom bloggen inte kommer vara aktiv under Alla hjärans dag/Min födelsedag så får jag/vi väl passa på att önska er alla en GLAD ALLA HJÄRTANS DAG redan nu! Tack för att ni finns och läser vår blogg!


 


Det ser ut som om någon kissat på dem, jag vet, men i alla fall, ljuset sög...
Det skyller jag alltid på... Men så var det! ;)
Och jag antar att jag dessutom suger som fotograf ;)


Jag kallar henne Bajsbullen

Följ min blogg med bloglovin
Sitter här och äter bulle. Känner att jag inte mår någue bra. :(
Hela eftermiddagen har jag typ haft jättelågt blodsocker eller något, sista timmen  satt vi tjejer i klassen och spelade DATOR! Kunde lika gärna gått hem. Var bara tjejer i klassrummet, ingen lärare eller så XD
Nu har jag typ ätit jättemycket sött, men har fortfarande ont i huvudet. Och jag ska träna två timmar ikväll. Kommer inte hem förrens TIO. Uuups. Och igentligen borde jag packa nu, ska åka till fjällen imorgon. Näj, hejdå!


Bajsbullen ritade jag för ett tag sedan, Slarvig!

















När alla ljus har brunnit ut



Vill påminna om att om ågon vill ha ett länkbyte är det bara att säga till! Vi byter mer än gjärna!

Ron pope

Gud, vi ääälskar den här låten. På riktigt, lyssnar på den om och om igen!




Julgranen

En av de första bilderna jag tog med systemkameran. Lite redigering och Wolla!

Erica

Tävlingsnojja

Just nu är jag riktigt nervös! Tävling imorgon, och jag är så oförberedd man kan bli! Jag säger då det, usch! Och det finns så mycket annat än sitta här jag borde göra just nu. Jag borde packa, jag borde prova badkläder och simglasögon och jag borde defenitivt sova med tanke på att jag ska gå upp vid klockan sju imorgon... Önska oss lycka till imorgon i alla fall, (båda ska tävla) och ha en riktigt skön helg!

Agnes

Hungrig

<--- Asslarvig!
Åt inget mellis eftersom jag åker på Piano direkt efter skolan,
Tråååkigt. Så n längtar jag efter middagen. Har hört att det bli hamburgare .. :p

Smoothie

Mumsigaste melliset EVER!
Jag har inget direkt recept på det men..
2 dl youghurt
en halv banan
lite bär

Sen kan man ju ha i socker, vaniljsocker och mjölk också, man gör som man vill!








III


oredigerad

I


oredigerad

RSS 2.0